A Hágai Magyar Konzulátus elérhetőségei

Cím: Hogeweg 14  2585 JD Den Haag

E-mail: consulate.hga@mfa.gov.hu

Telefon: 00-31-70-222-3999

TELEFONOS TÁJÉKOZTATÁS: Hétfő-Csütörtök: 8.00 – 16.30 óra között, Péntek: 8.00 - 14.00 óra között

FONTOS! Kérjük, hogy hétfőn és pénteken délelőtt, kedden, szerdán és csütörtökön pedig délután keresse telefonon a Konzulátust, mivel más időpontban személyes ügyfélfogadás miatt csak korlátozottan tudjuk fogadni a hívásokat. 

A megnövekedett igényekre tekintettel kérjük továbbá, hogy kérdésével kapcsolatban először szíveskedjen honlapunkon tájékozódni, ha pedig további kérdése van, emailben keresse a konzulátust.  

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy online időpontfoglaló rendszerünk továbbra is elérhető, melyen keresztül minden konzuli szolgáltatásunk biztosított.

Az időpontfoglaló rendszeren kívül emailen és telefonon érkező időpontfoglalásra nincsen lehetőség.

 

Időpontfoglalás:

FOGLALJANAK IDŐPONTOT ITT (https://konzinfoidopont.mfa.gov.hu)

FONTOS! Kérjük, hogy minden esetben tájékozódjanak az ügyintézés részletes menetéről, a szükséges dokumentumokról. Az adatlapokat kinyomtatva és kitöltve, de nem aláírva szíveskedjenek magukkal hozni. Adatlapok kitöltésére a Konzulátuson a folyamatos ügyfélfogadás miatt nincsen lehetőség! CSAK a hiánytalan kérelmeket tudjuk elfogadni.

 

Alábbi szolgáltatásaink továbbra is elérhetőek postai úton. Kérjük, hogy ezen ügytípusok esetében továbbra is postai úton szíveskedjenek kérelmüket elküldeni.

Postai úton intézhető ügytípusok:

 • másolat/fordítás hitelesítés;
 • erkölcsi bizonyítvány igénylés;
 • haláleset hazai anyakönyvezése;
 • családi állapot igazolás;
 • anyakönyvi okirat kiállítás.

A fenti kérelmekkel kapcsolatban részletes tájékoztatást az alábbi linken találhat:

https://haga.mfa.gov.hu/hun/page/okiratbeszerzes

Minden ügyfelünk és munkatársunk egészségének megóvására fokozott figyelmet fordítunk. A biztonságos ügyfélfogadás közös érdekünk, ezért szíves együttműködését kérjük az alábbiak betartásában:

 • fizetés kizárólag bankkártyával;
 • az ügyintézés feltétele az orrot és szájat eltakaró maszk használata;
 • torlódások elkerülése érdekében az ügyfélfogadásunkra a megadott pontos időpontban érkezzenek, és legfeljebb 5 perccel korábban csöngessenek;
 • az ügyfélfogadó térbe csak az ügyintézésben közvetlenül érintett ügyfelek léphetnek be (kísérők a hivatalon kívül várakozhatnak);
 • kérjük legalább 1,5 méteres távolság tartását;
 • kérjük az ügyfélfogadó térbe való belépést megelőzően a rendelkezésre álló kézfertőtlenítő használatát.

 

A megnövekedett igényekre tekintettel kérjük továbbá, hogy kérdésével kapcsolatban először szíveskedjen honlapunkon tájékozódni, ha pedig további kérdése van, emailben keresse a konzulátust.

 

Amennyiben Önnek, vagy az Ön háztartásában élő személynek megfázásos tünetei vannak (láz, köhögés, megfázásszerű tünetek) és már rendelkezik időponttal, kérjük, emailen jelezze ezt számunkra és maradjon otthon!

 

Sürgős esetben (pl.: magyar állampolgár letartóztatása, súlyos sérülésével/halálával járó baleset esetén, stb.) munkaidőt követően (hétfőtől csütörtökig 16.30 után, pénteken 14 óra után) és munkaszüneti napokon Magyarországról ingyenesen hívható 06-80-36-80-36, külföldről  +36-80-36-80-36 telefonszámokon, továbbá szöveges üzentek formájában WhatsApp +36-30-36-36-111 és Viber +36-30-36-36-555 számokon kaphatnak tájékoztatást.