A Konzuli Hivatal elérhetőségei

Cím: Hogeweg 14, 2585 JD Den Haag

E-mail: Consulate.HGA@mfa.gov.hu

 

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az időpontfoglaló rendszeren kívül emailen és telefonon érkező időpontfoglalásra nincsen lehetőség. 


A megnövekedett igényekre tekintettel kérjük továbbá, hogy kérdésével kapcsolatban először minden esetben honlapunkon szíveskedjen tájékozódni, ha pedig további kérdése van, emailben keresse fel hivatalunkat.

Amennyiben az ön által kért információ szerepel honlapunkon, vagy kívül esik a Konzuli Szolgálat illetékességi területén, üzenetére nem küldünk külön választ. 

 

TELEFONOS TÁJÉKOZTATÁS:

Telefonos megkereséseket kizárólag az alábbiak szerint tudunk fogadni a +31-70-222-3999 telefonszámon: 

  • Hétfő és péntek: 9:00 – 12:00
  • Kedd-szerda-csütörtök: 13:00 – 16:00

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy online időpontfoglaló rendszerünk elérhető, melyen keresztül minden konzuli szolgáltatásunk biztosított.

 

Időpontfoglalás:

 

FONTOS: Kérjük, ha nem tudnak megjelenni a lefoglalt időpontban (a visszagazolás vagy a figyelmeztető e-mail segítségével) töröljék az időpontot, szabaddá téve mások számára

Amennyiben nem találnak megfelelő szabad időpontot, javasoljuk hogy többször keressék fel az online időpontfoglaló rendszert, a folyamatosan felszabaduló időpontok azonnal foglalhatóak.

 

Kérjük közreműködésüket az ügyfélfogadás gördülékenyebb lebonyolításában az alábbiak szerint:

  • minden esetben tájékozódjanak az ügyintézés részletes menetéről és a szükséges dokumentumokról a honlapunkon;
  • az adatlapokat kinyomtatva és kitöltve, de nem aláírva szíveskedjenek magukkal hozni. Az adatlapok kitöltésére a Konzulátuson a folyamatos ügyfélfogadás miatt nincsen lehetőség;
  • csak a hiánytalan kérelmeket tudjuk elfogadni;
  • fizetés kizárólag bankkártyával lehetséges;
  • torlódások elkerülése érdekében az ügyfélfogadásra a megadott pontos időpontban érkezzenek, és legfeljebb 5 perccel korábban csöngessenek, mert a váróterem szűkössége miatt, nincs lehetőség az épületben történő várakozásra és kísérők fogadására.  Az ügyfélfogadó térbe csak az ügyintézésben közvetlenül érintett ügyfelek léphetnek be (kísérők a hivatalon kívül várakozhatnak).

 

 

 

Elkészült okmányok átvétele:

Az elkészült dokumentumok, előzetes értesítést követően szerdánként 14.00-16.00 és péntekenként 10.00-12.00 között személyesen átvehetők külön foglalás nélkül (kivéve munkaszüneti napokon). 

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét arra, hogy a ügyintézés, okmányátadás

március 15. napján,

április 7. és 10. napján,

május 1., 5. és 29. napján,

augusztus 20. napján, 

október 23. napján,

november 1., illetve

december 25. és 26. napján

munkaszüneti nap miattszünetel.

Sürgős esetben (pl.: magyar állampolgár letartóztatása, súlyos sérülésével/halálával járó baleset esetén, stb.) munkaidőt követően (hétfőtől csütörtökig 16.30 után, pénteken 14 óra után) és munkaszüneti napokon Magyarországról ingyenesen hívható 06-80-36-80-36, külföldről  +36-80-36-80-36 telefonszámokon, továbbá szöveges üzentek formájában WhatsApp +36-30-36-36-111 és Viber +36-30-36-36-555 számokon kaphatnak tájékoztatást.

 

 

További hasznos információkért látogasson el a Konzuli Szolgálat megújult honlapjára!

 

Regisztálja külföldi utazását!

 

Látogasson el a Konzuli Szolgálat Ifjúsági Portáljára!