25 Mar

A KLM légitársaság járatai 2020. május 4-től újra közlekednek Budapestre. A napi egy oda-vissza járat reggel 9:15-kor indul Amszterdamból, és 11:15-re ér Budapestre, majd 12:00-kor indul vissza Amszterdamba.

A Wizz Air március 24-től felfüggesztette debreceni járatait, azonban budapesti járata Eindhovenből napi egyszer továbbra is közlekedik.

Azon utasok számára, akik az Amszterdam Schiphol repülőtérre érkeznek és Eindhovenből utaznak tovább, az alábbiakban jelezzük az eindhoveni repülőtér megközelíthetőségét:

Közlekedés Amszterdam Schiphol repülőtér és Eindhoven vasútállomás között: 
Napközben óránként 2 közvetlen Intercity járat, menetidő 1 óra 24 perc.
Indulás minden óra 19 és 49 perckor. 
További információ a vonatjáratokról: https://www.ns.nl/en

Autóbusz Eindhoven vonatállomástól Eindhoven repülőtérre:
Napközben 8 percenként indulnak közvetlen járatok, 400 és 401 busz, a menetidő kb. 25 perc.
Az esti órákban 15 percenként indulnak a buszok.
További információ az eindhoveni buszjáratokról: https://www.hermes.nl/en/

Egész Hollandiára érvényes tömegközlekedési útvonaltervező: https://9292.nl/en

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy fenti információkat a közlekedési társaságok ma elérhető tájékoztatása alapján írtuk. Ezért kérjük, hogy a legfrissebb információkért szíveskedjenek folyamatosan figyelemmel követni a fenti honlapokat, valamint nagykövetségünk Facebook oldalát.

Továbbra is tisztelettel kérjük a Hollandiából hazatérni szándékozó honfitársainkat, hogy haladéktalanul intézkedjenek a hazautazásukról. A Konzulátus munkatársai továbbra is folyamatosan segítik a bajba jutott magyar állampolgárokat. Amennyiben hazatérésük nehézségekbe ütközik, kérjük haladéktalanul vegyék fel velünk a kapcsolatot. Konzulátusunk az alábbi telefonszámon 0-24-ben elérhető: 00 31 6 51191428